Wie zijn wij?

Persoonlijke aandacht en warmte zijn voor ons belangrijke speerpunten. Deze speerpunten vind je terug in de ruimten en omgeving van de zorgboerderij, maar ook als het gaat om veiligheid en de ontwikkeling van cliƫnten. Graag vertel ik meer over wie wij zijn.

Mijn naam is Marjolein Schoneveld samen met mijn partner Daan Kolkman hebben we de zorgboerderij MaNatuurlijk opgericht in 2017.

MaNatuurlijk!
De eerste twee eerste letters van mijn naam, gebonden aan de natuurlijke omgeving waarin de zorgboerderij staat is de inspiratie voor de naam.

Mijn passie is het werken met mensen met een beperking in een natuurlijke omgeving. Doordat ik jarenlang heb gewerkt in de zorg en het onderwijs heb ik vanuit verschillende gebieden veel ervaring opgedaan met het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Tegelijkertijd zie ik dat het werken met deze doelgroep in combinatie met een kleinere setting meer rendement en plezier oplevert.

We werken nauw samen met Senszo uit Apeldoorn, 1 dag in de week komt er een groepje meehelpen op de boerderij.