Activiteiten

Zorgboerderij MaNatuurlijk biedt een gevarieerd en gedifferentieerd dagprogramma, iedere dag opnieuw! Zowel buiten als binnen zijn er iedere dag volop mogelijkheden om activiteiten te ondernemen en uit te voeren. Tevens zorgen we ervoor dat de dag bestaat uit wisselende momenten van inspanning en ontspanning. Bij het vormgeven van de activiteiten nemen we de kwaliteiten en behoeften van de cliënten mee in het dagprogramma. Tijdens de activiteiten wordt er volop structuur en regelmaat aangeboden door onze gediplomeerde medewerker(s).

Tijdens de activiteiten die aangeboden worden, wordt er gebruik gemaakt van de methodiek ‘ervaar het maar’ de basis van deze dagbesteding. Wanneer cliënten gedurende de dag zelf ervaren en beleven is het merkbaar dat cliënten leren en vooruitgang boeken.

‘Leren is proberen’

We bieden creatieve bezigheden, buiten activiteiten, huishoudelijke activiteiten. Daarnaast zijn arbeidsgerelateerde activiteiten veelvoorkomende bezigheden die onze cliënten tijdens de dagbesteding zullen vervullen. In de toekomst kan er wellicht met verschillende partners samengewerkt worden.